Detalii şocante! Cine sunt persoanele care au luat-o pe Luiza Melencu pentru trafic

Detalii şocante! Cine sunt persoanele care au luat-o pe Luiza Melencu pentru trafic © arhivă

După ce în urma audierilor, Gheorghe Dincă a susţinut faptul că Luiza Melencu a fost violată de mai mulţi bărbaţi, răpită din casa lui şi traficată, noi dezvăluiri ies la iveală. 

În urma audierii de la DIICOT, Gheorghe Dincă suţine că Luiza Melencu a fost răpită din casa lui de două persoane. Ba mai mult, monstrul din Caracal a dat şi numele celor implicaţi în dispariţia fetei, însă, după verificări a reieşit faptul că persoanele respective nu existau. "Au fost verificate. Sunt persoane care nu există. Vasile Popovici și Francesca nu știu cum au venit și le-au luat. I s-a spus că nu există, apoi a zis că sunt alte persoane. Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane", suţine Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.

Conform romaniatv.net, avocatul monstrului din Caracal a declarat că dosarul bărbatului este finalizat, urmând a fi trimis la judecători."A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația.

Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat", a spus Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă. 

Mama Luizei: "Nu am sperat-asta am spus de la început" 

Familia Luizei este distrusă de întreaga situaţie, mai ales că veştile rele nu se opresc. Monica Melencu, mama fetei, nu a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat că fiica ei a fost violată de mai mulţi bărbaţi şi traficată. "Nu am sperat-asta am spus de la început despre Luiza. Am fost convinşi că a fost dată la pont. Ţin să cred treaba asta, a fost traficată şi dată la pont! Am garanţie, însă nu o sa am dovezi, dar jur că adevărul se va afla", susţine mama fetei. Este sigură că Luiza este în viaţă şi nu-şi pierde speranţa. "Noi nu ştim sigur că Luiza s-a urcat în acea maşină, pentru că nu se vede în ce maşină se urcă. Nu-mi reiese că fiica mea este ucisă! Asta este opţiunea noastră de la început. Speranţa noastră este că Luiza trăieşte şi ştim sigur că a fost traficată, nu ucisă cum zice el.", a completat femeia. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro