Prima reacţie a mamei Luizei Melencu, după ce Dincă a susţinut că fata a fost traficată! "Nu am sperat - asta am spus de la început"

După ce Dincă a susţinut că Luiza Melencu a fost violată de mai mulţi bărbaţi, mama fetei, Monica a oferit primele declaraţii cu privire la situaţia dată. 

În urma declaraţiilor pe care Gheorghe Dincă le-a făcut azi, conform cărora, Luiza Melencu ar fi fost violată de mai mulţi bărbaţi, traficată şi răpită din casa lui, mama fetei, Monica, a oferit primele declaraţii. 

Femeia nu se poate abţine din plâns şi este distrusă de dispariţia singurului copil, dar şi de ceea ce susţine monstrul din Caracal. "Nu am sperat-asta am spus de la început despre Luiza. Am fost convinşi că a fost dată la pont. Ţin să cred treaba asta, a fost traficată şi dată la pont! Am garanţie, însă nu o sa am dovezi, dar jur că adevărul se va afla.", susţine mama Luizei pentru antena3.ro.

Totodată, Monica Melencu este nedumerită de toată situaţia şi nu ştie ce să mai creadă. Cu toate acestea, mama şi bunicul fetei speră cu ardoare că Luiza este în viaţă. "Noi nu ştim sigur că Luiza s-a urcat în acea maşină, pentru că nu se vede în ce maşină se urcă. Nu-mi reiese că fiica mea este ucisă! Asta este opţiunea noastră de la început. Speranţa noastră este că Luiza trăieşte şi ştim sigur că a fost traficată, nu ucisă cum zice el.", a continuat femeia cu lacrimi în ochi. 

Bunicul Luizei susţine că bănuia de la bun început faptul că nepoata lui a fost traficată, ci nu omorâtă aşa cum susţine monstrul din Caracal: "Am avut garanţia de la început că Luiza a fost răpită şi traficată, ceea ce nu le-a convenit acestor procurori. Rămânem consecvenţi în declaraţiile pe care le-am făcut. Luiza a fost dată la pont!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro