Detalii șocante despre tânăra de 31 de ani, găsită moartă într-un parc din Capitală. Nu este exclusă varianta unei crime

Detalii șocante despre tânăra de 31 de ani, găsită moartă într-un parc din Capitală. Nu este exclusă varianta unei crime © arhivă

Ies la iveală detalii șocante despre tânăra de numai 31 de ani, pe care oamenii legii au descoperit-o moartă, în această dimineață, în Parcul Păcii din Sectorul 6 al Bucureștiului. La fața locului se efectuează mai multe cercetări și nu este exclusă varianta unei crime. 

În această dimineață, trupul fără viață al unei tinere de numai 31 de ani a fost descoperit în Parcul Păcii din cartierul Militari din Capitală. Se pare că aceasta nu era un om al străzii și, potrivit informațiilor oferite de observator.tv, venise în București din Botoșani. Nu se știe, pentru moment, care au fost motivele vizitei, dar aceasta și-a găsit sfârșitul în Sectorul 6 al Capitalei. 

Martorii au declarat că trupul fetei era întins pe o bancă, iar în primă fază, acesta a fost zărit de unul dintre paznicii parcului. La fața locului au sosit imediat oamenii legii, care au descoperit, la o distanță relativ mică de banca pe care se afla tânăra, mai multe folii dintr-un medicament antidepresiv. 

Sinucidere sau crimă?

Pentru că în apropierea fetei au fost găsite mai multe folii dintr-un medicament antidepresiv, oamenii legii au luat în calcul, în primă fază, sinuciderea, însă sursa citată mai informează că este posibil ca fata să fi fost ucisă. 

În aceste momente, trupul fetei se află la INML, acolo unde urmează să fie stabilită, cu exactitate, cauza morții sale. 

"Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din sectorul 6 este o femeie moartă, informează Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", se arată într-un comunicat dat de Poliția Capitalei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro