Dispariție suspectă în Cluj. Cristina a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Dispariție suspectă în Cluj. Cristina a plecat de acasă și nu s-a mai întors © politia romana

Un nou caz de dispariție în România. O tânără de 15 ani din municipiul Cluj a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Acum, polițiștii o caută neîncetat.

Polițiștii au fost sesizați pentru căutarea unei tinere de 15 ani, Cristina Victoria Kiss, care a plecat de acasă pe data de 17 februarie și nu s-a mai întors.

Minora ar fi plecat de la domiciuliu în jurul orei 12:40 din municipiul Cluj-Napoca, iar de atunci nu a mai putut fi contactată. 

Semnalmente

Cristina are 1,78 m înălțime, 94 kg, părul brunet, lung şi ondulat, ochii verzi, ten deschis, tatuaj pe antebraţul stâng în formă de şarpe, dar și tăieturi pe antebraţele ambelor mâini şi picioare.

În momentul în care minora a plecat de acasă aceasta purta o geacă bleumarin închis, blugi negri, o bluză portocalie, dar și o pereche de ghete tip adidas de culoare negre și o brosetă.

Cei ce o vad pe tânăra sau știu vreo informație despe ea sunt rugați să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție. 

Tânără dispărută în Deva, pe 15 februarie

Mocan Ana-Maria Denisa este numele fetei din Deva care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Părinţii sunt îngrijoraţi, deoarece fata nu a lipsit niciodată atât de mult. Are părul blond, ochi albaştri şi faţa ovală.

La momentul la care a dispărut, tânăra purta o pereche de blugi, geacă subțire din material textil neagră şi o pereche de adidaşi albi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro