Doctorul infecționist Virgil Musta a găsit tratamentul pentru coronavirus! Schema aplicată pacienților săi dă rezultate foarte bune

Doctorul infecționist Virgil Musta a găsit tratamentul pentru coronavirus! Schema aplicată pacienților săi dă rezultate foarte bune © arhivă

Adio, COVID-19! Profesorul Virgil Musta susține că a găsit tratamentul pentru coronavirus! Schema aplicată pacienților săi în urmă cu trei săptămâni dă rezultate neașteptat de bune.

Dacă un nou val de coronavirus va lovi România, profesorul Virgil Musta a găsit soluția. Medicul infecționist a declarat la antena3.ro că a găsit tratamentul pentru a reuși să combată virusul ucigaș din China. Potrivit spuselor lui, de când a folosit o nouă combinație între mai multe medicamente, niciun pacient de pe secția sa nu a mai avut nevoie de intubare. 

De asemenea, rețeta profesorului este cunoscută și la nivel internațional, aceasta conținând anticoagulant, noul tratament fiind folosit pentru a ataca virusul înainte ca acesta să dezvolte în organism, iar lucrurile să se agraveze. În urmă cu o lună, Virgil Musta a declarat că sunt șanse mari ca prin noua schemă de tratament, virusul ucigaș să fie ținut sub control. 

Cât despre pacienții care au probleme cardiace, medicul infecționist susține că, pe lângă tratamentul cu privire la coronavirus, aceștia trebuie să urmeze în continuare tratamentul specific problemelor pe care le aveau dinainte. 

”Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut!”

Reputatul medic le-a explicat românilor că pandemia de coronavirus a fost ținută sub control datorită responsabilității de care au dat dovadă mai mulți români. Virgil Musta le-a transmis în același timp că oamenii trebuie să fie la fel de precauți, deoarece pandemia nu a trecut încă.

„Citind comentariile, am tot mai mult credința că pănă acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi. Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări.

Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut! Printre postări, am găsit multe idei, sugestii și recomandări interesante și utile, pe care le voi folosi sau voi încerca să le transmit factorilor resposabili care le pot pune în aplicare. Voi reveni să discutăm și alte teme de actualitate, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Sunt convins ca înțelepciunea și încrederea ne vor călăuzi pașii.”, a scris el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro