Doi detinuți de la Penitenciarul Jivala au primit rezultatul analizelor, după ce au fost suspecți de coronavirus. Ce au arătat testele

Doi detinuți de la Penitenciarul Jivala au primit rezultatul analizelor, după ce au fost suspecți de coronavirus. Ce au arătat testele © arhiva

Șapte detinuți de la Penitenciarul Jilava au fost suspecți de coronavirus, după ce au prezentat simptome asemănătoare cu cele ale virusului uciagaș. Rezultatele a cinci dintre ei au fost negative, iar abia acum au fost primite și restul. 

Șapte deținuți încarcerați în Penitenciarul Jilava au ajuns la spitalul penitenciarului după ce au prezentat simptome asemănătoare cu cele ale coronavirusului. Aceștia au fost testați, iar rezultatele au ajuns în urmă cu puțin timp. 

Rezultatele a cinci dintre ei au fost negative, iar acum au fost anunțate și celelalte două. Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis că nici ceilalți doi deținuți nu sunt infectați cu virusul ucigaș. 

„Aceştia nu sunt infectaţi cu virusul COVID-19. Din considerente preventive, se va menţine măsura de monitorizare medicală”, anunţă ANP.

Bilanţul cazurilor de coronavirus confirmate în România a ajuns la 11

Alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, sâmbătă. Este vorba despre două adolecente, una de 15 ani, respectiv 16 ani.  Tânăra de 15 ani studiază la același liceu cu alți doi tineri care au fost confirmați cu prezența virusului din China. 

"Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11. Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă",  a anunţat Grupul de Comunicare Strategică


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro