Doi fraţi de 17 şi 21 de ani sunt victimele accidentului feroviar, din această dimineaţă, de la Suceava. Băiatul mai mic a murit pe loc

+2 click pentru
galerie

Doi fraţi de 17 şi 21 de ani sunt victimele accidentului feroviar, din această dimineaţă, de la Suceava. Băiatul mai mic a murit pe loc © ISU Suceava

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a ajuns în stare gravă la spital, vineri dimineaţă, după ce duba în care se aflau a fost lovită de un tren.

Tragedia s-a produs în urmă cu doar trei ore, în jurul orei 08.00, în comuna Şcheia din Suceava, atunci când o dubă a fost lovită în plin de un tren care circula pe ruta Timişoara-Iaşi.

Un adolescent de 17 ani a murit

Acum, la câteva ore de la tragedie, s-a aflat şi cine este victima. Astfel, acesta este un adolescent de 17 ani. Băiatul se afla în autovehicul cu fratele său mai mare, în vârstă de 21 de ani. La volan se afla cel din urmă şi, cel mai probabil, acesta nu a fost atent în momentul în care trenul s-a apropiat, astfel că a înaintat cu maşina pe calea ferată, iar trenul i-a lovit în plin.

Accidentul a fost atât de puternic încât adolescentul de 17 ani a fost aruncat din maşină, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa. De asemenea, fratele său de 21 de ani a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru ca acesta să fie scos dintre fiarele maşinii. Tânărul a ajuns la spital şi se pare că starea lui este stabilă.

Oamenii legii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească felul în care a avut loc tragedia, potrivit presei locale.

În urma accidentului, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că traficul este întrerupt pe calea ferată în zona accidentului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro