Un tânăr de 28 de ani a murit în chinuri chiar la locul de muncă. Tânărul şi-a prins capul într-o presă de ştanţat tablă

Un tânăr de 28 de ani a murit în chinuri chiar la locul de muncă. Tânărul şi-a prins capul într-o presă de ştanţat tablă © Facebook

Sfârşit terifiant pentru un tânăr de 28 de ani. Acesta şi-a pierdut viaţa chiar la locul de muncă. El lucra la o firmă din Oradea ce se ocupă cu producerea de tablă zincată.

Tragedia s-a produs miercuri, atunci când bărbatul de 28 de ani se afla la serviciu. La un moment dat, nu se ştie din ce cauză, acesta a ajuns în locul de acţiune al unei prese de ştanţat tablă care i-a prins capul şi i l-a zdrobit.

Cei prezenţi au rămas şocaţi de cele întâmplate şi au sunat de urgenţă la 112. Medicii care au sosit la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe acesta, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.

"Victima este un tânăr de 28 de ani şi lucra la firma respectivă ca manipulant de un an şi cinci luni. Încă nu ştim dacă lucra pe maşina de ştanţat şi nu e clar dacă a intrat din dispoziţia cuiva sau din iniţiativa sa în zona de acţiune a utilajului în timp ce acesta funcţiona", a declarat joi, şeful ITM Bihor, Marius Rotar, potrivit Adevărul.

Anchetă în urma morţii tânărului de 28 de ani

Oamenii legii au deschis o anchetă, la fel şi inspectorii de muncă, care, de altfel, au decis ca utilizarea maşinii de ştanţat să fie sistată. În continuare urmează să se afle dacă angajatul avea autorizaţie pentru a folosi presa.

După tragedia care s-a petrecut la firma sa, patronul a fost rugat să ofere o declaraţie, însă acesta a refuzat să comenteze ceva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro