Doliu în politica românească! A murit fostul Ministru al Agriculturii, Traian Remeş

Doliu în politica românească! A murit fostul Ministru al Agriculturii, Traian Remeş © Facebook

Zi neagră pentru lumea politică din România. A murit fostul Ministru al Agriculturii, Traian Remeş. Politicianul s-a stins din viaţă la 70 de ani!

Decebal Traian Remeş avea 70 de ani şi a fost Ministru al Agriculturii şi Dezvoltării rurale în Guvernul Călin Popescu Tăriceanu. Totodată, politicianul a condus Ministerul Finanţelor, din 23 septembrie 1998, până la 28 decembrie 2000. 

În anul 2007, a demisionat din funcţia de ministru al Agriculturii, din cauza postului naţional de televiziune, care a prezentat mai multe probe din ancheta DNA la adresa lui. A fost momentul în care politica din România a fost zguduită considerabil. 

Boala l-a răpus pe fostul politician, care s-a stins din viaţă acasă, la Baia Mare, în această seară. Directorul Spitalului Judeţean din Baia Mare a transmis primul comunicat cu privire la moartea celui care a fost Traian Remeş. 

„Domnul ministru a fost o perioadă îndelungată internat în spital, din cauza bolii pe care o avea. Joi, familia a cerut să îl ia acasă, pentru că starea era foarte gravă. Vineri seara, în jurul orei 18.00, am fost anunțată că a murit”, susţine Sorin Pintea.

În anul 2012, a fost condamnat defintiv, la o pedeapsă de trei ani cu închisoarea, în urma unui scandal în care a fost acuzat că a ajutat mai multe firme să obţină anumite contracte, în schimbul unor maşini de lux şi produse alimentare. A fost eliberat în anul 2014. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro