Ministerul Afacerilor Interne, mesaj special de Valentine's Day! Românii s-au amuzat copios

Ministerul Afacerilor Interne, mesaj special de Valentine's Day! Românii s-au amuzat copios © Facebook

Aşa cum ne-au obişnuit an de an, reprezentanţii Ministerului de Afaceri Interne ne surprind cu mesaje caraghioase adresate Zilei Îndrăgostiţilor! Ce au postat în acest an?

Astăzi a fost una dintre cele mai importante zi pentru majoritatea românilor, care au celebrat Valentine's Day. Cuplurile şi-au oferit cadouri şi şi-au transmis dragostea, prin multe inimioare şi mesaje siropoase.

Ei bine, nici cei de la Ministerul Afacerilor Interne nu s-au lăsat mai prejos şi ne-au surprins plăcut, ca de fiecare dată. Reprezentanţii MAI au postat pe pagina oficială de Facebook o fotografie în care apar mai mulţi mascaţi, însoţită de un mesaj care a amuzat pe toată lumea.

"Dragostea e ca mascaţii, nu ştii când poate să apară", au scris reprezentanţii MAI.

Postarea a avut un succes considerabil, adunând în timp record peste 10.000 de reacţii, 2.400 de distribuiri, dar şi peste 500 de comentarii. 

Tradiții de Valentine’s Day

În Japonia, Ziua Îndrăgostiților se sărbătorește atât pe 14 februarie, dar și pe 14 martie. În luna februarie, femeile oferă bărbaților ciocolată neagră și cadouri, iar aceştia întorc gestul în martie, când le oferă iubitelor ciocolată albă. Drept urmare, 14 martie este numită și Ziua Albă, în timp ce, în Slovenia, de Sfântul Valentin, oamenii trebuie să muncească câmpul, deoarece acest sfânt este considerat unul de primăvară, ajutând la creşterea florilor şi a plantelor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro