Scene șocante în Germania. Un român și-a omorât șefa și i-a atârnat trupul pe o balustradă

Scene șocante în Germania. Un român și-a omorât șefa și i-a atrânat trupul pe o balustradă © antena1

O crimă săvârșită de un român a bagat în spaimă o comunitate din Germania. Bărbatul și-a omorât șefa, care a refuzat să-i mărească salariu și care l-a concediat. 

Sava J, un român stabilit de mai mulți ani în Germania a ales să apeleze la un gest extrem. Bărbatul și-a omorât șefa care a refuzat să-i mărească salariu și care l-a concediat. Românul negociase un salariu însă femeie nu a vrut să-i ofere suma propusă, motiv pentru care a ales să-l dea afară din firma pe care o avea.

Furios, bărbatul a ucis-o pe femeie și i-a atârnat corpul de o balustră, astfel încât să pară că aceasta s-ar fi sinucis. Fără să pară că el ar fi autorul crimei, bărbatul a mai stat în ferma în care lucra încă 6 zile de la momentul săvârșirii crimei. 

Polițiștii care au anchetat cazul au fost convinși că femeia nu a vrut să se sinucidă. Între timp, românul a fugit din Austria. 

Tânărul a fost găsit de polițiști și audiat, iar atunci și-a recunoscut crima. Pas cu pas a povestit cum a recurs la gestul extrem. Sava a primit închisoare pe viață, însă a încercat de mai multe ori să conteste cererea, într-un final judecătorii penali respingând definitiv acțiunea sa. 

Acum, bărbatul de 23 de ani își va petrece tot restul vieții în închisoare pentru fapta comisă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro