Bombă în cazul Caracal. Alexandra Măceşanu, fotografiată pe un aeroport?! Mama fetei: „Este ea!”

BOMBĂ în cazul Caracal. Alexandra Măceşanu, fotografiată pe un aeroport! Mama fetei: „Este ea!” © Facebook

Familia Alexandrei Măceşanu nu a încetat să spere că fata este în viaţă, cu toate că a fost emis certificatul de deces. Pentru rudele fetei, probele adunate de anchetatori nu au fost de ajuns nicio clipă. Aşa că, au continuat să lupte! Acum, o veste bombă dată de familie ar putea răsturna complet dosarul Caracal. 

În cadrul emisiunii online moderată de Alexandru Cumpănaşu, Teodora Măceşanu a confirmat ca a primit o fotografie cu o fată despre care crede că este chiar Alexandra, fiica ei considerată de autorităţi... moartă.

"...am primit zeci şi sute de poze până acum. Unele ni le-ai trimis si tu (n.r.: Alexandru Cumpanasu), primite la rândul tău de la alţii. Şi lumea încerca să mă convinga că este ea. Ba că are aluniţă, ba ca seamăna altfel", a spus Teodora Măceşanu.

Acum însă, este prima dată când Teodora Măceşanu crede cu tărie că e vorba de fiica ei!

"Din prima am spus că este Alexandra. Aşa cum am văzut-o eu şi din profil, anumite gesturi ale ei...este ea", a precizat Teodora Măceşanu.

În fotografie, o fată ce pare a fi Alexandra Măceşanu apare într-un aeroport de tranzit din Europa. Familia Alexandrei a început demersurile pentru a se face verificări în două state europene. 

Persoana ce i-a trimis fotografia Teodorei Măceşanu, "este o persoana care mie mi se pare de incredere. Am vorbit de multe ori în ultima vreme pe apel video cu ea, are familie şi îmi inspiră încredere", a mai spus mama Alexandrei.

Până în acest moment, familia nu a făcut public locul în care a fost realizată fotografia, cu exactitate, identitatea sursei sau fotografia. 

“Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a fost văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o”, a transmis Alexandru Cumpănașu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro