Doliu în politica românească! Horia Stancu s-a stins din viață la 29 de ani, după ce a suferit un accident vascular în urmă cu o lună

Doliu în politica românească! Horia Stancu s-a stins din viață la 29 de ani, după ce a suferit un accident vascular în urmă cu o lună © Facebook

Doliu în politica românească! Horia Stancu, fost șef al PSD, s-a stins din viață la 29 de ani! Tânărul a suferit un accident vascular în urmă cu o lună.

Durere de nedescris pentru familia lui Horia Stancu, dar mai ales, pentru politica românească. Fostul șef al PSD s-a stins din viață la vârsta de 29 de ani, după ce a suferit un accident vascular în urmă cu o lună. Potrivit bizbrasov.ro, a reprezentat cu succes organizația de tineret PSD Brașov și a fost apreciat din plin de toată lumea.

În urma lui a rămas o soție devastată de durere, dar și un copilaș de doar 11 luni. De aproape un an, tânărul era director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. Înainte de a obține această funcție, a lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier - ISCTR.

Prefectul Brașovului, Mihai-Cătălin Văsii, și-a găsit puterea de a scrie câteva cuvinte la adresa lui Horia. Regretă enorm de mult pierderea lui, aducând numai cuvinte de laudă despre tânărul care a plecat mult prea devreme dintre noi. 

"Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie.

Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!

Mihai-Cătălin Văsii

Prefectul județului Brașov”, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a Prefecturii Brașov.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro