Doliu în presa din România. Unul dintre cei mai mari jurnaliști din țară a murit la vârsta de 42 de ani

+3 click pentru
galerie

Doliu în presa din România. Unul dintre cei mai mari jurnaliști din țară a murit la vârsta de 42 de ani © Facebook

Doliu în lumea presei din România. Unul dintre cei mai buni jurnaliști s-a stins din viață, brusc, la vârsta de 42 de ani.

Ovidiu Neculai Bufnilă, pentru că despre acesta este vorba, a murit vineri în urma unui infarct. Familia și prietenii sunt în stare de șoc și încă nu le vine să creadă că Ovidiu Neculai Bufnilă nu mai este, mai ales că nimeni nu știa că acesta ar fi avut probleme de sănătate.

Ovidiu Neculai Bufnilă a fost jurnalist la Radio InfoPro, a scris pentru Dilema Veche și a lucrat și pentru un alt trust mare de presă din țară. De asemenea, Ovidiu Neculai Bufnilă a fost și purtător de cuvânt pentru Societatea Ornitologică Română.

Ovidiu Neculai Bufnilă și-a concentrat mereu atenția pe subiecte legate de mediu și a fost foarte preocupat de tot ce ține de natură, potrivit Ziare.com.

Veste tristă a trecerii sale în neființă a fost dată de reprezentanții Societății Ornitologice Române pe Facebook. Foștii colegi ai lui Ovidiu Neculai Bufnilă au transmis un mesaj plin de durere după moartea sa, fiind îndurerați de plecarea sa prematură din această lume.

''Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult sa scriem ceva așa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toți cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriți, șocați, îndurerați și mult mai săraci începând de ieri, când colegul și prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit.

Se spune că măsura oamenilor e dată de acțiunile lor și de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăți de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate și a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor'', este msajul transmis de foștii colegi ai regretatului jurnalist.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro