Doliu în România! După Florin Busuioc, o altă celebritate a făcut infarct

+3 click pentru
galerie

Francisc Mandek a murit © Facebook

După ce Florin Busuioc a făcut infarct o altă veste tristă a picat peste România. Un cunoscut afacerist din Arad a murit în urma unui infarct.

Totul s-a petrecut sâmbătă, şi la fel ca şi în cazul lui Florin Busuioc, acesta a făcut infarct. Francisc Mandek a căzut şi nu şi-a mai revenit. Chiar dacă medicii au încercat să-i salveze viaţa, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru Francisc Mandek, care a murit marţi, potrivit Aradon.ro.

Francisc Mandek avea 61 de ani şi era o personalitate marcantă în Arad, acolo unde îşi desfăşura activitatea şi în politică. Francisc Mandek va fi înmormântat astăzi.

CITEŞTE ŞI: Oboseala şi-a spus cuvântul? Florin Busuioc avea un program extrem de încărcat. "O să dorm când totul se va săvârși"

CITEŞTE ŞI: De câte ori a fost resuscitat Florin Busuioc după ce a făcut infarct

CITEŞTE ŞI: Ultima apariție a lui Florin Busuioc, înainte de a face infarct. La scurt timp s-a prăbuşit pe scenă

Florin Busuioc a făcut infarct

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii. Secretarul de stat susţine că starea prezentatorul este gravă, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului în care Florin Busuioc a fost supus intervenţiei chirurgicale susţine că starea lui de sănătate este în acest moment, stabilă şi că operaţia s-a încheiat cu succes.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro