Dramă pentru o familie din Brașov. Gemeni, de două luni, morți după ce au fost externați din spital

Dramă pentru o familie din Brașov. Gemeni, de două luni, morți după ce au fost externați din spital © pixabay

Polițiștii din localitatea Apața, județul Brașov fac cercetări în cadrul unui dosar după cei doi copii ai unei familii, gemeni abia veniți pe lume, au murit în condiții suspeste după ce mai multe zile au fost internați în spital.

Cei mici aveau doar două luni și două săptămâni, unul dintre ei a murit acasă, iar altul la spital. Chiar dacă medicii au încecat să facă tot posibilul pentru a salva viața micuțului aflat acasă, aceștia nu au avut decât să declare decesul, cadavrul fiind ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală din Brașov pentru a se afla cu exactitate cauzele care au dus la deces. 

După doar câteva ore, a fost sesizat faptul că și sora geamănă a copilului a decedat la spitalul, după ce a fost adusă la unitatea medicală în jurul orei 12. Decesul a fost înregistrat după doar patru ore. 

"În urma cercetărilor s-a stabilit că ambii minori fuseseră internaţi la Spitalul de Copii din Braşov în perioada 2-11 februarie", a precizat IPJ Brașov potrivit Antena3. 

Copilul anesteziiat la dentist a murit 

Copilul de trei ani care a fost anesteziat la dentist în urmă cu doar câteva zile a murit. Micuțul era în stare gravă și a fost adus de urgență la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu unde medicii au încercat să-i salveze viața. Din păcate, acesta s-a stins ieri.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro