Medicul care a făcut anestezia în urma căreia a murit copilul de 4 ani, audiat într-un dosar de luare de mită

Medicul care a făcut anestezia în urma căreia a murit copilul de 4 ani, audiat într-un dosar de luare de mită © arhivă

Ies la iveală detalii tulburătoare din trecutul medicului care a efectuat anestezia în urma căreia copilul de 4 ani din Piteşti şi-a pierdut viaţa. 

Adrian Dinescu, angajat la Spitalul Militar din Piteşti, a fost audiat în trecut într-un dosar de luare de mită, după ce un asistent din echipa lui a cerut unui pacient o sumă de bani pentru a intra în sala de operaţie. 

Incidentul s-a petrecut în anul 2016. O rudă a pacientului în cauză a depus plângere, precizând că a fost nevoită să dea bani cadrelor medicale pentru o operaţie la ochi. Cea care a cerut banii a fost o asistentă. Aceasta din urmă i-a spus rudei că suma va ajunge la medicul oftalmolog şi la cel anestezist. 

Dosarul în care Adrian Dinescu a fost implicat a fost trimis în judecată. Asistenta care a îndrăznit să ceară banii pentru operaţie a fost condamnată la închisoare cu suspendare. 

În ceea ce-l priveşte pe Adrian Dinescu, procurorii au constatat, într-un final, că nu există fapta de "luare de mită", conform Antena3.

Adrian Dinescu este medicul care i-a făcut anestezia generală copilului de 4 ani din Piteşti, la o clinică stomatologică. Micuţul a intrat în comă după anestezie, iar miercuri seară, 12 februarie, s-a stins din viaţă pe patul de spital, la Grigore Alexandrescu din Capitală, în ciuda eforturilor medicilor.

Poliţiştii au schimbat încadrarea juridică, iar Adrian Dinescu este cercetat pentru ucidere din culpă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro