El este adolescentul mort, vineri dimineaţă, în accidentul din Suceava. Ciprian avea doar 17 ani

+3 click pentru
galerie

El este adolescentul mort, vineri dimineaţă, în accidentul din Suceava. Ciprian avea doar 17 ani © ISU Suceava / Facebook

Ciprian Stanciuc este adolescentul care şi-a pierdut viaţa, vineri dimineaţă, în accidentul din Suceava. El se afla în maşină alături de fratele său, potrivit Observator.tv.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 08.00, un accident extrem de grav a avut loc în comuna Şcheia din Suceava. Ciprian Stanciuc se afla alături de Constantin, fratele său cu patru ani mai mare, într-o dubă, în momentul în care trenul i-a lovit în plin.

Oamenii legii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cum s-a produs accidentul, însă, cel mai probabil, şoferul nu a observat la timp că vine trenul, al cărui conducător, la rândul lui, nu a putut să evite impactul.

Accidentul a fost atât de puternic încât Ciprian Stanciuc a fost aruncat din maşină. La faţa locului au ajuns imediat medicii, care i-au acordat primul ajutor fratelui său, Constantin, pentru că, din păcate, pentru Ciprian Stanciuc nu s-a mai putut face nimic. Tânărul de 21 de ani a fost transportat la spital, iar medicii au precizat că starea sa este una stabilă.

Imaginile de la faţa locului sunt unele extrem de dureroase şi cu un impact emoţional puternic.

În urma accidentului, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că traficul este întrerupt pe calea ferată în zona accidentului.

Vestea accidentului a îndurerat familia şi prietenii celor doi, mai ales că oamenii au doar cuvinte bune la adresa lui Ciprian Stanciuc. Acesta era un tânăr bun, cuminte şi plin de viaţă. Avea doar 17 ani şi multe visuri, pe care, din păcate, nu le-a putut îndeplini.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro