Elevă din Buzău, cu sânii la vedere şi mitraliera în mână în faţa Mânăstirii Ciolanu! Oare ce părere are Patriarhia

+6 click pentru
galerie

Elevă din Buzău, cu sânii la vedere şi mitraliera în mână în faţa Mânăstirii Ciolanu! Oare ce părere are Patriarhia © Instagram

Bomba anului 2020 în Buzău, după ce o elevă de clasa a XII-a s-a fotografiat cu sânii la vedere şi cu mitraliera în mână, în faţa Mânăstirii Ciolanu!

Tinerele din ziua de azi nu ştiu ce să mai facă ca să iasă în evidenţă şi încearcă să scotoceasă tot felul de modalităţi. Ei bine, asta a făcut şi Alexandra Maria, o tânără de la un cunoscut liceu din Buzău, elevă în clasa a XVII-a.

În loc să stea cu cărţile în braţe şi să se pregătească pentru examenul maturităţii, roşcăţica a ales să facă o şedinţă foto, în faţa Mânăstirii Ciolanu, din judeţul Buzău. Pozele ca pozele, însă mare ne-a fost uimirea când am văzut felul în care fata de 18 ani s-a lăsat fotografiată.

Alexandra apare într-un body negru, care îi lasă sânii la vedere, dar şi alte părţi ale corpului. Şi ca totul să iasă ca la carte, fata a ales ca şi accesoriu..o mitralieră! Potrivit buzoienii.ro, eleva şi-a îndeplinit în cele din urmă scopul. “Azi a reuşit, în sfârşit, ce şi-a propus mai demult. Să iasă în evidenţă. Eleva din Buzău s-a fotografiat îmbrăcată sumar, cu o puşcă automată în mână, în faţa Mănăstirii Ciolanu ”, au scris autorii articolului.

Pozele au devenit virale pe internet, oamenii fiind uimiţi de gestul necugetat al fetei. Dar asta nu e tot! Alexandra a făcut câteva poze şi în curtea Mânăstirii, din poze reieşind clopotniţa, care se află în incintă. Oare ce părere are Patriarhia, dar şi conducere liceului, despre gestul făcut de Alexandra?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro