Detalii terifiante! Eleva de 16 ani, care ar fi fost violată şi drogată în timpul unui ritual satanic, ar fi gravidă

Detalii terifiante! Eleva de 16 ani, care ar fi fost violată şi drogată în timpul unui ritual satanic, ar fi gravidă © Captură

Eleva de 16 ani care ar fi fost violată şi drogată, în timpul unui ritual satanic, ar fi gravidă! E informaţia momentului care vine chiar de la iubitul ei. Băiatul rupe tăcerea şi dă detalii şocante despre noaptea ruptă parcă din iad, dar şi despre tânărul arestat preventiv în acest caz.

Ar fi rămas gravidă, după ce ar fi fost violată în timpul ritualului satanic, din Giurgiu. Iubitul elevei de 16 ani, care ar fi fost drogată şi chinuită, fără milă, a făcut dezvăluiri care şochează România.

În plus, bărbatul care ar fi abuzat de eleva de 16 ani ar mai fi comis o altă faptă teribilă: l-ar fi ameninţat pe iubitul acesteia cu moartea. Iubitul tinerei a vorbit la Acces Direct despre toată această situaţie, precizând că inculpatul i-ar fi trimis mai multe mesaje în care îl ameninţă.

"Mesajele de ameninţare din partea acestuia au fost câteva vocale, destul de grave şi acest tip pur şi simplu zicea că aşa i s-a spus să procedeze. Eu am cunoscut-o pe iubita mea pe 20 de iulie, de atunci suntem împreună, lucrurile acestea s-au întâmplat cu câteva zile înainte, dar mie nu mi-a spus. Fratele ei m-a sunat şi mi-a spus să merg la ei, la mâna dreaptă avea pansament şi am întrebat-o ce are şi mi-a spus că s-a lovit. Dar atunci când mergeam pe stradă, spunea ca nu cumva să nu fie el ( n.r. era speriată şi se uita la trecători). Din iulie şi până acum ea nu a avut telefon şi a stat mereu cu mine. La mine la lucru sunt camere şi vă pot dovedi că fata a fost cu mine", a spus iubitul elevei.

În plus, prin telefon în emisiune a intervenit şi un alt tânăr care spune că îl cunoaşte destul de bine pe cel acuzat de viol, despre care spune ar avea ceva probleme şi de multe ori are halucinaţii. În plus, spune acesta, nu ar fi vorba despre niciun viol, pentru că fata şi-ar vinde trupul.

"Cred că este o halucinaţie, este pe altă lume, vorbeşte singur. În rest, este un băiat de treabă. Eu ştiu lucrul acesta de mult timp din sursă sigură", a spus tânărul.


facebook whatsapp twitter pinterest