Elevul din Timiş confirmat cu coronavirus nu crede că este infectat. „Am doar puţin roşu în gât”

Elevul din Timiş confirmat cu coronavirus nu crede că este infectat. „Am doar puţin roşu în gât” © Foto simbol arhivă

Elevul de 16 ani din Timiş, confirmat cu coronavirus pe 4 martie, este de părere că a fost diagnosticat greşit şi că are doar o simplă răceală. Declaraţiile sale sunt de-a dreptul surprinzătoare.

A fost diagnosticat cu coronavirus, dar nu are niciun simptom şi nu îi vine să creadă că este purtătorul al virusului. Elevul de 16 ani din Timiş, căci despre el vorbim, a declarat că se simte foarte bine. 

„Mă simt foarte bine, nu am nicio problemă. Nu vine nimeni să mă vadă, zici că-s la pușcărie”, a spus băiatul.

„Confundă o simplă răceală cu coronavirusul. Am doar puțin roșu în gât. Alaltăieri au făcut analize și m-au găsit doar pe mine că am”, susţine el, conform digi24.ro.

Medicii i-au spus elevului de 16 ani că, dacă va fi testat negativ următoarele două dăţi, va putea pleca liniştit acasă.

CITEŞTE ŞI: Elevul din Timiş infectat cu coronavirus a fost la școală înainte de a fi diagnosticat. Colegii minorului au fost izolaţi

De altfel, acest lucru s-a întâmplat şi în cazul primei persoanei confirmate cu coronavirus în România, tânărul de 25 de ani din Gorj. El însă, nu a fost trimis acasă pentru că la domiciliu se aflau alte persoane izolate, ci a ajuns, din spital, la alte rude. 

Unchiul elevului de 16 ani, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu câteva zile, dar declarat vindecat ulterior, a venit în România, din Germania, pe 20 februarie. Băiatul a povestit, în cazul bărbatului, că ieşea în curtea casei deşi era izolat la domiciliu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro