Alarmă de incendiu la sediul Radio Zu. Clădirea a fost evacuată

+2 click pentru
galerie

Alarmă de incendiu la sediul Radio Zu. Clădirea a fost evacuată © Instagram

Alarmă de incendiu la sediul Radio Zu. Clădirea a fost evacuată, iar toţi cei prezenţi au ieşit afară pentru ca pompierii să se poată desfăşura. Cel care a anunţat totul a fost Mihai Morar.

Exerciţiu în caz de incendiu la Radio Zu

Din fericire, nu vă speriaţi, pentru că nu este vorba despre nimic grav. Nu vorbim despre un incendiu în adevăratul sens al cuvântului, ci de un exerciţiu în caz de calamitate. Potrivit legilor, toate companiile sunt obligate să facă la o perioadă de timp astfel de exerciţii, prin care angajaţii să cunoască care sunt regulile de supravieţuire în caz de un incendiu real.

Cel care a anunţat ce s-a întâmplat în această dimineaţă la sediul Radio Zu a fost Mihai Morar, care a făcut şi o glumă pe reţelele sociale. Acesta a postat un filmuleţ, în care le arată urmăritorilor săi că încearcă să iasă afară, depăşind-o pe colega lui, Emma, precizând în glumă, fireşte, că bărbaţii trebuie să se salveze primii.

"Emma, eşti bine? Băieţii ies prima oară. Cum să ne evacuăm corect", a spus Mihai Morar pe Instagram.

Incendiu puternic la un bloc din Sectorul 1 al Capitalei

Un incendiu serios a avut loc, marţi dimineaţă, în sectorul 1 din Bucureşti. Totul a pornit de la o deflagraţie dintr-un apartament. Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc de locuințe din strada Hatmanul Arbore, Sectorul 1. Acesta se pare că a izbucnit de la un apartament, iar ulterior s-a extins la un altul, dar și pe fațada blocului ajungând la aparatele de aer condiționat. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, șapte persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro