Evitarea amenzilor. Cât de departe de domiciuliu poate fi cabinetul medicului specialist? Răspunsul dat de Poliţie

Evitarea amenzilor. Cât de departe de domiciuliu poate fi cabinetul medicului specialist? Răspunsul dat de Poliţie © facebook

Imediat după ce au fost emise mai multe ordonanțe militare, pe buze românilor se citesc mii de întrebări la care așteaptă cât mai rapid un răspuns, astfel încât să fie evitată amenda dată de organele legii.

Ordonanțele militare impuse de autorități au la baza mai multe restricții pe care românii nu mai au voie să le facă așa cum le făceau până nu cu mult timp în urmă.

În contextul combaterii pandemiei de coronavirus, cetățenii au interdicția de a mai ieși din casă decât cu un scop precis sau într-o situație de maximă urgență.

Deoarece una dintre deciziile luate curpinde faptul că oamenii au voie să meargă la medic, întrebarea de pe buzele tuturor românilor este: ”Cât de departe de domiciuliu poate să fie cabinetul medicului specialist” 

Răspunusul la această întrebare vine chiar din partea Poliției Române, care a făcut o postare pe Facebook unde au lămurit acest lucru astfel încât să fie evitată amenda. 

Se precizează faptul că nu este prevăzută o limită de distanță, doar că va trebui din timp verificată disponibilitatea medicului.

"Nu este prevăzută o limită de distanță la care trebuie să fie situat cabinetul medical, dar recomandăm cetățenilor să facă deplasări în scopuri medicale, altele decât urgențele majore, doar după verificarea disponibilității medicilor", a spus Poliția Română pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro