EXCLUSIV / Dovada că Brigitte l-a "tradus" pe Năstase cu musculosul din Dubai! Ce făcea bruneta în timp ce îi declara iubire veşnică lui "Nasty"! Imagini exclusive

+6 click pentru
galerie

Nevasta lui Ilie Năstase a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă, care demonstrează că îl "traducea" pe fostul mare tenismen încă de acum jumătate de an, când plângea pe la TV, suspinând că vrea să îi mai ofere o şansă lui "Nasty".

Brigitte Năstase a vorbit cu lacrimi în ochi despre frica de Dumnezeu, despre dragostea imensă pe care i-o purta lui Ilie Năstase şi despre faptul că şi-ar fi dorit să o ia de la capăt cu fostul mare tenismen. Totul se întâmpla în luna mai, când vedeta a impresionat o ţară întreagă, mai ales atunci când şi-a întins machiajul la TV din cauza lacrimilor care au şiroit pe obraji în timp ce vorbea despre bărbaţii infideli care distrug fericirea femeilor oneste. Mai mult, la momentul respectiv, Brigitte îi dădea un ultimatum lui Năstase, sperând la o împăcare, deşi procesul de divorţ era deja pe rol.

Şi, totuşi, când nu se afla în faţa camerelor de luat vederi, Brigitte Năstase (ex-Sfăt) nu părea prea speriată că o vede Cel de Sus. Cel puţin, asta rezultă din imaginile intrate în posesia SPYNEWS, în care nevasta lui Ilie Năstase îşi oblojea sufletul rănit cu pacheţele de muşchi fraged. În imaginile realizate pe 23 mai a.c., la primele ore ale dimineţii, Brigitte apare alături de tânărul musculos pe care zilele trecute l-a prezentat drept "noul" iubit. Cât de "nouă" este relaţia o demonstrează fotografiile de mai jos, unde cei doi apar plecând de la Veneţia, către Otopeni, vizibil preocupaţi să nu fie observaţi de cei din avion. Mai mult, în momentul în care au ajuns în România, cei doi "porumbei" au luat distanţă, pozând în simple cunoştinţe, pentru a nu da motiv de bârfă. Mai ales că femeia susţinea că îşi doreşte să repare mariajul "defect".

Recent, Brigitte a explicat că toate eforturile ei de a salva căsnicia au eşuat şi că tocmai şi-a găsit un nou partener. Iar zilele trecute l-a prezentat publicului pe musculosul care o consola în luna mai.

„Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit”, a scris Brigitte Năstase (41 de ani) pe Instagram. Despre "noua achiziţie" a brunetei, presa a relatat că se numeşte Cornel Oană, are 34 de ani, este originar din Târgovişte, frecventează sălile de fitness şi are o afacere în Dubai.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest