Explozie într-un bloc din Medgidia! Ce s-a întâmplat cu bărbatul care locuia în apartamentul incendiat

Explozie într-un bloc din Medgidia! Ce s-a întâmplat cu bărbatul care locuia în apartamentul incendiat © arhivă

Clipe de groază pentru locuitorii unui bloc din Medgidia, după ce unul dintre apartamente a explodat! 

În jurul orelor 13:00, a avut loc o explozie într-un bloc din Medgidia. Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul doi, fiind distrus pe o suprafaţă de aproximativ 52 de metri pătraţi. 

În blocul de patru etaje, au mai fost afectate alte două apartamente. Proprietarul apartamentului incendiat se afla la pervaz şi urla către echiapejele de pompieri ajunse la faţa locului, cerându-le ajutorul.

Autorităţile au reuşit să-l salveze pe bărbat, însă, imediat cum a ajuns cu picioarele pe sol, a fugit de a rupt pământul. ISU Constanţa a transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc. 

"La Medgidia intervin 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD. În momentul de față colegii au salvat o persoană din apartament. Bărbatul salvat ar fi fugit de la fața locului.", au declarat reprezentanții.

Ceilalţi locatari au fost evacuaţi, pompierii urmând a stabili cauza exactă a incendiului.

Un bătrân a murit în Constanţa, după ce a aşteptat ore în şir la urgenţă 

Bărbatul a sunat de urgenţă la 112, deoarece se simţea rău. A ajuns la spital, luat de ambulanţă şi a rămas pe targă timp de trei ore, până la prima consultaţie. Din cauza faptului că nu exista aparatura potrivită, a fost trimis la Spitalul Judeţean. I s-a spus că este bine, însă, la puţin timp, bătrânul a intrat în comă şi a murit, în urma complicaţiilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro