Ce se întâmplă cu familia lui Gheorghe Dincă, în timpul reconstituirii crimelor din Caracal

Ce se întâmplă cu familia lui Gheorghe Dincă, în timpul reconstituirii crimelor din Caracal © spynews.ro

În timp ce în Caracal are loc reconstituirea crimelor pe care Gheorghe Dincă spune că le-ar fi comis, familia inculpatului se ascunde de ochii lumii. Însă, au de gând ca, în curând, să ajungă în instanţă împotriva celor care au "scormonit" în trecutul familiei şi care, susţine Daniela Dincă, au scos la iveală lucruri care nu sunt adevărate. 

Fiica, doi dintre fii şi soţia lui Gheorghe Dincă se află luni, 16 septembrie, într-o localitate din Arad. În acest timp, se face reconstituirea răpirii şi uciderii Alexandrei Măceşanu, anchetatorii urmând paşii variantei pe care o susţine lui Gheorghe Dincă. 

Locuinţa în care se află fiica, cei doi fii şi soţia lui Gheorghe Dincă a fost pe vremuri o hală de producţie. Ulterior, construcţia s-a transformat într-un depozit de cereale şi apoi,  a fost lăsată în paragină. Acum câţiva ani, clădirea a fost cumpărată de bărbatul cu care Daniela Dincă a trăit o poveste de dragoste. După moartea lui, Daniela Dincă a preluat toate afacerile şi în această clădire, fiica inculpatului a amenajat mai multe spaţii de locuit. 

De o bună perioadă de timp, respectiv de când cazul Caracal ţine primele pagini ale ziarelor se regăseşte în toate jurnalele de ştiri, soţia lui Gheorghe Dincă li s-a alăturat copiilor, în acea clădire din Arad.

Potrivit RTV, după ce a fost contactată, Daniela Dincă a spus că nu vrea să stea de vorba cu jurnaliştii pentru că toate lucrurile care s-au spus despre ea şi despre familia ei, în spaţiul public, nu sunt adevărate. De asemenea, femeia a precizat că se va adresa în instanţă tuturor celor care au calomniat-o. Vorbim aici despre informaţiile conform cărora ea şi fraţii ei ar fi implicaţi în reţele de proxenetism. Daniela Dincă a negat aceste informaţii. 

Vă reamintim că, recent, Alexandru Cumpănaşu a cerut extinderea cercetării asupra membrilor familiei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro