Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu acuză! "I-a murit singurul copil"

Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu acuză! "I-a murit singurul copil" © captura video

Un accident devastator a şocat întreaga Românie. Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui ligii profesioniste de fotbal, se afla la volanul unui bolid de lux, recent achiziţionat, în valoare de 300.000 de dolari, când a intrat pe contrasens şi a izbit, din plin, o maşină care circula regulamentar.

În urma ciocnirii frontale a celor două maşini, bărbatul de 24 de ani, tată a doi copii unul de 4 luni şi unul 6 ani, a murit pe loc. Cât despre Mario, dacă unii spun că fiul lui Iorgulescu ar fi rămas încarcerat în maşina de lux care a început să ardă, alţii susţin că acesta ar fi ieşit pe picioarele lui din maşină.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc, la compartimentul motor.

"Copilul meu era un copil bun, lumina ochilor mei, nu bea.", a declarat mama tânărului care a murit în accidentul rutier, pentru Acces Direct. 

"Am fost la locul accidentului, devastator. Totul era de neimaginat, mașini arse, polițiști mulți. Nu ne-au dat foarte multe informații, ne-au spus că îl dus la Elias, dar nu știam pe care dintre ei. Mi-au spus că băiatul este bine, cooperează, eu știam că e mort, dar și-a dat seama asistenta că e vorba despre o confuzie. Ne-am întors pe Șoseaua Chitilei, era încă acolo cadavrul. Ore cumplite de chin și jale. Ne-am dus la sora noastră că i-a murit singurul copilul. Cum să te duci la propria soră și să îi spui că i-a murit singurul copil? Nu este uman, nu au cum să reziști. Viața noastră nu va mai fi niciodată la fel.", a spus și mătușa tânărului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro