Familia tinerei mame moartă la puţin timp după naştere acuză medicii că au ironizat-o. "Se alintă. Ia-o acasă"

+3 click pentru
galerie

Familia tinerei mame moartă la puţin timp după naştere acuză medicii că au ironizat-o. "Se alintă. Ia-o acasă" © Captură

Şi-a dorit, mai mult ca orice, un prunc. A dat viaţă minunii, dar o eroare medicală, acuză familia, i-a curmat visul, când se aştepta mai puţin. O mămică de doar 19 ani, din Brăila, a apucat să-şi strângă bebeluşul în braţe doar de câteva ori, pentru că tânăra s-a stins la numai o lună, după ce a născut. Tocmai din acest motiv, rudele fetei sunt disperate şi cer dreptate! Vor să ştie cine e vinovatul sau cine sunt vinovaţii pentru moartea tinerei mămici.

A zâmbit, cu tot sufletul, când şi-a ţinut bebeluşul în braţe. A fost cea mai fericită zi pentru Ana Maria. Însă, această fericire s-a sfârşit brusc, atunci când tânăra mămică, de doar 19 ani, şi-a dat ultima suflare, la numai o lună după ce a născut-o pe fiica ei, potrivit "Acces Direct".

Acum, familia tinerei simte că nu mai are niciun strop de putere să meargă mai departe. Cu toţii şi-au luat adio pe veci, de la prinţesa lor, Ana Maria! A fost condusă pe ultimul drum de părinți, de iubit, dar și de toți cei dragi. A fost un tablou al durerii infinte unde, printre zeci de coroane de flori şi lumânănări, o mamă e condusă la groapă şi de... bebeluşul său. Fetiţa Crina, de care Ana Maria nu a apucat să se mai bucure, deşi avea doar 19 ani şi o viaţă întreagă înainte. O viaţă care, din nefericire, s-a frânt... atât de brusc! Atât de... nedrept!

Au curs râuri de lacrimi, la înmormântarea mămicii din Brăila, care a plecat la îngeri, la doar o lună după ce a adus pe lume o viaţă, un pui de om de care s-a bucurat revoltător de... puţin! Însă rudele acuză că strigătele de durere ale fetei ar fi fost iroinizate de medici. 

"Am chemat ambulanţa şi am dus-o la spital. La spital i-a spus aşa, "Auzi, fato, nu te mai alinta, că eşti în depresie, eşti lăuză". La UPU, la Judeţean, "N-are domnule, nu are absolut nimic. Este totul în regulă. Este totul OK. Se alintă. Are doar o discopatie lombară. Ia-o acasă. Ia-i trei cutii de tratament şi se va face bine". Când a ajuns echipajul medical, "Auzi, măi fato, dar până când ne chemi? Că tu prea te alinţi. Nu e mai bine să te ducem noi la Psihiatrie?", a spus iubitul tinerei la "Acces Direct".

Dar ceea ce ar fi fost considerat un alint al fetei, se pare că era, de fapt, un... ultim strigăt de ajutor! Iar acum 5 zile inima Anei Maria a încetat să mai bată. Şi, din acea clipă, rudele tinerei nu-şi mai revin. Cu toţii strigă, într-un glas, că vor dreptate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro