Femeie suspectă de coronavirus la Buzău! Abia s-a întors din Italia

Femeie suspectă de coronavirus la Buzău! Abia s-a întors din Italia © reporterbuzoian.ro

Alertă sanitară la Buzău, după ce o femeia care s-a întors din Italia a sunat la numărul unic de urgență 112 și a spus că se simte rău. Femeia ar fi intrat, în Peninsulă, în contact cu o persoană purtătoare a virusului ucigaș. 

Femeie suspectă de coronavirus, la întoarcerea din Italia

În seara de duminică, 23 februarie, buzoianca a coborât din autocarul cu care s-a întors din Italia și a sunat la ambulanță. La fața locului au intervenit după aproximativ o oră echipaje SMURD și SAJ, membrii purtând măști și costume speciale, iar femeia a fost preluată. 

Polițiștii prezenți la locul în care se afla femeia au purtat, de asemenea, măști medicale. Până la sosirea echipajelor, femeia a așteptat în picioare, într-o stație de autobuz. 

Femeia va fi fie transferată la un spital din Capitală, fie va sta 14 zile în carantină la tabără din comuna Beceni. Pentru acest caz, reprezentanții Prefecturii au convocat o ședință de urgență, conform reporterbuzoian.ro.

Buzoianca a intrat în contact cu o persoană infectată 

Cât timp a stat în Italia, buzoianca a îngrijit un bătrân, împreună cu o altă femeie. Duminică, 23 februarie, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și a aflat că colega sa de serviciu a ajuns la spital sub suspiciunea de infectare cu virusul ucigaș, unde a și fost internată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro