Fetiţa de 2 ani, găsită carbonizată în locuinţa din Timişoara, a murit fix de ziua ei

Fetiţa de 2 ani, găsită carbonizată în locuinţa din Timişoara, a murit fix de ziua ei © captură video

Dezvălurile despre tragedia care a avut loc miercuri noapte în Timişoara continuă să apară, după ce, nesupravegheaţi de părinţi, patru copii au ars de vii în propria locuinţă!

Părinţii nu se aflau acasă în momentul în care flăcările au izbucnit, lăsându-şi copiii în grija fratelui de 14 ani. Băiatul şi-a lăsat fraţii singuri pentru câteva clipe, mergând la bucătărie să le pregătească laptele. Când s-a întors şi a observat ce s-a întâmplat, a fugit în stradă, urlând după ajutor.

Fetiţa de 2 ani a murit fix de ziua ei

Cei patru copii care au fost găsiţi carbonizaţi aveau vârsta cuprinsă între 3 luni şi 6 ani. Antonia, fata mai mică a familiei, împlinise 2 ani fix ieri. Purtătorul de cuvânt ISU Timiş a oferit primele declaraţii cu privire la incidentul produs. "Fetiţa de 2 ani, găsită carbonizată în locuinţa din Timişoara, a murit fix de ziua ei", suţine Elena Merghera.

Vecinii sunt de părere că întreaga vină este a mamei, care şi-a neglijat de fiecare dată copiii, în seara incidentului fiind plecată după băutură. "Am făcut plângere la protecția copilului și m-a bătut. A pus cameră de luat vederi să vadă dacă intră cineva. Ea stă în altă parte și monitorizează copiii. Merge la case de pariuri, jocuri de noroc", a declarat o vecină din apropiere. Mai mult decât atât, vecina a fost cea care s-a plâns poliţiei din zonă, aceştia redirecţionând-o către Protecţia Copilului. 

Incendiul a izbucnit de la soba aflată în camera micuţilor. Autorităţile au deschis o anchetă în urma întâmplării care a avut loc.  
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro