Fetița româncă de trei ani, înecată în piscină, a fost astăzi înmormântată! La căpătâiul său au stat cei doi câini ai familiei care au încercat atunci să o salveze

Fetița româncă de trei ani, înecată în piscină, a fost astăzi înmormântată! La căpătâiul său au stat cei doi câini ai familiei care au încercat atunci să o salveze © rgunotizie.it

Au fost clipe extrem de grele pentru familia Gretei, micuța de trei ani care în urmă cu doar câteva zile s-a înecat într-o piscină din Italia, țara în care locuia împreună cu familia sa! Pe ultimul drum a fost condusă de părinții săi, zeci de localnici care au cunoscut-o, dar și de cei doi câini ai familiei care au încercat să o salveze. 

Nimic nu-i mai greu decât să-ți conduci pe ultimul drum copilul, iar asta s-a întâmplat astăzi pentru Cristina și Ciprian, românii stabiliți de mai mult timp în Italia alături de fiica lor, care în urmă cu doar câteva zile și-a găsit sfârșitul prin înecare într-o piscină la 2 kilometri depărtare de casă. 

Fetița în vârstă de trei ani a fost dusă spre groapă de către părinții săi care în aceste momente sunt devastați de durere, dar și de localnicii din comunitatea în care stăteau, precum și de cei doi câini labradori ai familiei. 

Patrupezii au stat la căpătâiul fetiței împreună cu părinții ei pe toată durata slujbei, înainte de a-și lua la revedere de la ea pentru totdeauna. Se pare că aceștia au încercat să o salveze pe micuță de la înec, însă nu au reușit, iar astfel Greta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. 

Întraga comunitate este acum în doliu și plâng dispariția prea devreme a fetiței. 

"În fața unei asemenea tragedii nu există cuvinte care să-i poată consola pe părinții ei, Cristina și Ciprian. Vocile noastre nu vor putea niciodată să aline o durere atât de mare. Nu există comparație pentru o mamă și pentru un tată care suferă din cauza morții unui copil.

Dispariția din această lume a unui copil e mai grea decât propria moarte. În circumstanțe atât de dramatice există spațiu doar pentru împărtășirea durerii, pentru o îmbrățișare silențioasă. Dar moartea, chiar dacă reușește să distrugă corpul nostru, nu distruge dragostea, nu reușește să lovească mortal dragostea.

Dacă nu aș avea siguranța că voi adânci rana deschisă a părinților ei, mi-ar veni dorința de a-i sugera Gretei să se joace cu îngerii în Paradis, să se lase îmbrățișată de Maica Domnului și să găsească un mod de a-și mângâia părinții, de a-i consola”, a spus monseniorul Gualtiero Sigismondi, potrivit rgunotizie.it.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro