Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri dureroase despre părinții fetelor pe care spune tatăl său că le-a ucis: „Sunt mult mai distruși decât noi”

Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri dureroase despre părinții fetelor pe care spune tatăl său că le-a ucis: „Sunt mult mai distruși decât noi” © arhivă

În cadrul unui interviu, fiica lui Gheorghe Dincă a oferit informații de-a dreptul dureroase despre ceea ce simte în legătură cu părinții fetelor despre care Gheorghe Dincă spune că le-a ucis. 

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat la Antena 3, într-un interviu că este șocată de cele întâmplate însă așteaptă ca ancheta să ajungă la final, pentru a putea trage niște concluzii. Daniela Dincă susține că empatizează cu părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu și vrea să aibă posibilitatea de a-l privi în ochi pe tatăl său și de a-l întreba dacă s-a gândit vreo secundă la copiii pe care susține că i-a ucis cu sânge rece. 

„Eu știu că lucra într-un service, mai mult de ora 10, 11 nu știam să fie plecat. În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, noi am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Sunt indicii că ar fi făcut, haideți să aflăm adevărul. Și eu aștept să văd. Nici nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, sunt mult mai distruși decât noi, nu știu ce să zic. Și noi suntem la fel...aștept să se termine ancheta, să vedem și atunci o să-l privesc și eu în ochi și atâtDin presă aflu și eu mai mult. Aș vrea să se afle. Aș vrea să-l privesc în ochi, să-l întreb, să văd dacă a făcut și dacă s-a gândit vreo clipă la acei copii” a spus Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă. 

Gheorghe Dincă se ascunde de jurnaliști

După o nouă zi de percheziții finalizată acasă la Gheorghe Dincă, acesta a fost scos pe ușa din spate a curții sale și a avut o atitudine ciudată în fața camerelor, evitând să fie filmat. Criminalul din Caracal și-a pus cămașa pe față și s-a lăsat cu capul în jos, în momentul în care a văzut că jurnaliștii vor să-l filmeze. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro