Formidabil în Vaslui! O nouă zi, o nouă şicanare în trafic. Întâmplarea s-a lăsat cu bătaie

Formidabil în Vaslui! O nouă zi, o nouă şicanare în trafic. Întâmplarea s-a lăsat cu bătaie © adevarul.ro

După întâmplarea de acum câteva zile din capitală, dintre un vatman şi un şofer, conflictele parcă s-au aprins mai mult ca oricând. Ei bine, de această dată în Vaslui, şicanarea dintre un şofer de autoturism şi un şofer de autobuz s-a lăsat cu bătaie.

Povestea a început în momentul în care poliţia a primit un apel de la şoferul autobuzului, conform căruia a fost luat la bătaie de către un posesor de autoturism. Cu toate acestea, camerele de supraveghere din zonă au surprins conflictul dintre cei doi, autorităţile observând faptul că şoferul autobuzului a fost cel care l-a lovit primul pe posesorul autoturismului care l-a blocat în intersecţie. 

Autobuzul se deplasa spre suburbia Moara Grecilor, în timp ce şoferul BMW-ului a început să-i pună beţe-n roate, circulând în zig-zag în jurul acestuia. Totodată, bărbatul punea frână foarte des, gata să producă şi alte accidente. Pe de altă parte, posesorul de BMW susţine faptul că autobuzul a plecat din staţie fără să semnalizeze, obligându-l să intre pe contrasens. 

Propietarul maşinii nu a mai rezistat şi a oprit în sensul giratoriu, fix în faţa autobuzului, moment în care, şoferul s-a dat jos şi l-a lovit pe bărbatul care gesticula, declanşând o adevărată luptă între cei doi. Maşinile aflate în intersecţie s-au oprit, iar şoferii s-au apropiat pentru a lua parte la ceea ce se întâmpla. La un moment dat, şoferul autobuzului a luat-o la fugă după posesorul de BMW care a abandonat lupta. Bărbatul s-a împiedicat şi a picat pe carosabil, luându-i locul în conflict un alt coleg, tot şofer pe autobuz. 

Autorităţile au deschis un dosar de vătămări corporale şi alte violenţe, iar cercetările continuă. Directorul executiv al Transurb Vaslui, Mariana Plăcintă, a oferit primele declaraţii legate de nefericitul eveniment: "Incidentul a avut loc după ce conducătorul autoturismului l-a şicanat în trafic pe soferul nostru din statia Transurb pânã în staţia de lângă OMV. Acolo, agresorul l-a lovit pe şoferul de pe autobuz fără niciun motiv. Colegul nostru a sunat la 112 si a anuntat politia. E un incident regretabil, pe care sperăm că poliţia îl va soluţiona".
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro