Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima dată de procurori: ”Chiar nu știu de ce nu m-au chemat până acum”

Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima dată de procurori: ”Chiar nu știu de ce nu m-au chemat până acum” © arhiva

Fostul iubit al Luizei Melencu este audiat, astăzi, la Craiova de procurorii ce se ocupă de cazul dispariției tinerei din Caracal. Băiatul este pentru prima oară audiat, după mai bine de 4 luni de când a început cazul, si la mai bine de 8 luni de la dispariția tinerei. 

Alex Duțu, fostul iubit al Luizei Melencu este audiat astăzi la Craiova, la mai bine de 4 luni de când a început cazul dosarului Caracal. Este pentru prima dată când tânărul este citat în acest caz, deși el a susținut de mai multe ori ca a vrut să facă declarați cu privirele la momente de dinainte de dispariție. Acesta a mărturisit de mai multe ori că Luiza primea apeluri anonime înainte să dispară.

”Sunt pentru prima dată audiat. (...) Chiar nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică, am venit special din afară să mă audieze, să văd și eu despre ce e vorba aici. Și tocmai acum...Acum 2-3 zile am primit o citație să vin aici. (...) O să le spun tot ce știu. Adică, cum am fost cu ea, ce s-a întâmplat. (...) Pe data de 13, seara, am vorbit cu ea. Dimineața am încercat să o sun și nu a mai răspuns. Vorbeam normal. A doua zi am încercat să sun, m-au sunat părinții, mi-au zis că nu răspunde, m-am îngrijorat. (...) La 2 dimineața o sunau numere private, dar na...asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Cu vreo 3 luni înainte să se întâmple chestia asta.(...) Suna, răspundeam și nu vorbea nimeni", a declarat fostul iubit al Luizei Melencu, potrivit Mediafax.

Tânărului nu i se pare corectă decizia procurorilor, aceea de a nu-l audia atâta timp, mai ales că el și-a dorit mereu să vorbească în fața acestora, știind detalii importante. Totodată, fostul iubit crede că Luiza este în viață:  ”Eu cred că este în viață. Că este scoasă din țară și este în viață. Simt eu că așa este. Nu cred că este moartă pentru că nu sunt nici dovezi, în primul rând că este moartă și...simt. (...) Luiza...este un înger de copil. Foarte cuminte, ascultătoare", a spus băiatul.

Luiza Melencu a dispărut de acasă în luna aprilie, cazul ei fiind la indigo cu cel al Alexandrei Măceșanu. Cele două se pare cu au fost luate la ocazie de către un individ, Gheorghe Dincă, care mărturisește că le-a omorât pe cele două. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro