FOTO / El este bărbatul din Timiș care l-a ucis pe amantul soției sale! Victima a fost lovită mortal cu o țeavă metalică

FOTO / El este bărbatul din Timiș care l-a ucis pe amantul soției sale! Victima a fost lovită mortal cu o țeavă metalică © Facebook.com

Dumitraș Grigoraș este bărbatul din Timiș care l-a ucis pe nașul de botez al unuia dintre copiii săi, după ce a aflat că acesta este amantul soției sale. Grigoraș are 32 de ani și nu a putut să treacă peste faptul că povestea de iubire dintre propria lui soție și nașul de botez al unuia dintre copiii celor doi nu voia să înceteze.

Dumitraș Grigoraș este bărbatul din Timiș, acuzat că l-a ucis pe nașul unuia dintre copiii săi. Bărbatul de 32 de ani a plecat la muncă în Germania, timp în care soția acestuia și victima sa au dat curs unei relații extraconjugale. Mai mult, soția lui Grigoraș chiar s-a mutat acasă la amantul său, lucru ce l-a înfuriat extrem de mult pe bărbat. 

Cu toate acestea, la momentul sosirii în țară, Dumitraș Grigoraș a decis să se împace cu soția sa și să dea uitării infidelitatea femeii, de dragul copiilor pe care îi au împreună. 

Lucrurile au degenerat în momentul în care bărbatul și-ar fi dat seama că povestea de iubire dintre soția lui și nașul copilului lor, Tiberiu Panci, nu a încetat. Dumitraș Grigoraș l-a lovit cu o țeavă metalică în cap pe Tiberiu Panci, iar loviturile pe care le-a primit acesta au fost fatale, notează adevarul.ro. 

Când și-a dat seama de fapta lui, Dumitraș Grigoraș a încercat să-i dea o mână de ajutor nașului său, dar din păcate nu a mai putut să-l ajute. Acesta a fost condamnat la 4 ani de închisoare, dar, cu toate acestea, sentința nu este definitivă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro