Gabriela Firea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu transportul din București. ”Trebuie să-i protejăm pe călători”

Gabriela Firea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu transportul din București. ”Trebuie să-i protejăm pe călători” © arhiva

Gabriela Firea, primarul Capitelei, a anunțat că transportul comun de la suprafață va avea parte de noi modificări. Parcul auto va fi rediminensionat pentru protajarea călătorilor și a șoferilor. 

Gabriela Firea, primarului Bucureștiul, a anunțat că odată cu starea de urgență în care se află România în aceste momente și mijloacele de transport de la suprafață vor avea parte de noi modificări. 

Parcul auto al Societății de Transport București va avea parte de o redimensionare, astfel că numărul mijloacelor de transport în comun va fi redus pentru a preveni răspândirea de coronavirus.

”Trebuie să-i protejăm pe călători, doar că în aceste zile sunt din ce în ce mai puțini”, a spus Gabriela Firea în direct la Digi24. 

Mai mult de atât, noua modificare este importantă și pentru șoferii mijloacelor de transport în comun, astfel reducându-se numărul autobuzelor, tramvaielor, troleibuzelor, se va reduce și numărul de călători, iar șoferii vor fi mai puțini predispuși în a fi infectați, a mai precizat Primarul Capitalei. 

Până la această oră, bilanțul cazurilor de coronavirus a ajuns la 246 

România a înregistrat, până în acest moment, 246 de cazuri de cazuri noi de infectare cu coronavirus, acesta este cel mai recent bilanț oferit de către Grupul de Comunicare Strategică. În mai puțin de 24 de ore, alte 29 de cazuri au mai fost confirmate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro