Gest emoţionant făcut de colegii lui Petru, micuţul care a murit din cauza unei anestezii, în memoria sa. Ţi se face pielea de găină

+2 click pentru
galerie

Gest emoţionant făcut de colegii lui Petru, micuţul care a murit din cauza unei anestezii, în memoria sa. Ţi se face pielea de găină © Curierul / Facebook

Au fost momente sfâşietoare, duminică,  în localitatea Mihăieşti, situată aproape de Piteşti. Băieţelul de patru ani, care a murit în urma unei anestezii, a fost condus pe ultimul drum.

Familia, rudele şi prietenii s-au strâns pentru a-i aduce un ultim omagiu micuţului care s-a stins la doar patru ani. Copilul a intrat în comă chiar pe scaunul medicului stomatolog, iar apoi s-a stins două zile mai târziu la spital. Medicii au încercat să facă tot ce le stă în putinţă pentru a-l salva pe micuţ, însă organismul lui nu a mai rezistat.

Duminică, Petru a fost condus pe ultimul drum. Imaginile de la înmormântare sunt terifiante, mai ales că copilul a fost pus într-un sicriu alb. Petru a fost plimbat prin tot satul, iar bătrânii şi oamenii locului au ieşit la porţi pentru a-şi lua adio de la el.

O durere imensă o simt şi foştii săi colegi de la grădiniţă. Micuţii nu înţeleg ce s-a întâmplat cu Petru şi sunt întristaţi că nu se vor mai juca niciodată cu el.

De altfel, educatoarele micuţului au făcut un gest superb în memoria copilului. La grădiniţa unde a învăţat Petru a fost pusă o fotografie cu el, alături de un mesaj emoţionant ''Îngeraşul Petru''. O durere la fel de mare o simt şi părinţii colegilor, care nu-şi mai găsesc cuvintele.

"Este o tragedie greu de descris. Să îţi conduci copilaşul la mormânt. Sunt mamă, nu pot să vă spun ce durere simt în suflet. Petru era coleg cu copilaşul meu cel mic. Am plâns când m-a întrebat acum el cu cine o să se mai joace? Nu am ştiut ce să-i răspund. Cum îi poţi spune unui copil de 4 sau 5 ani că prietenul lui a murit, cum poţi explica moartea unui copil? Dumnezeu să îl primească pe îngeraş la El, iar pe familia lui să o ajute să treacă peste greutatea asta de nedescris", a spus o mamă din Mihăeşti, potrivit Curierul Zilei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro