Gest necugetat al unui bărbat din Braşov! Tănărul a dat foc unui taxi, pe motivul că voia să trăiască senzaţii tari

Gest necugetat al unui bărbat din Braşov! Tănărul a dat foc unui taxi, pe motivul că voia să trăiască senzaţii tari © Pixabay

Gest necugetat făcut de un tânăr din Braşov, după ce, a vrut să traiască senzaţii tari şi a decis să dea foc unui taxi!

Imaginile au fost surprinse de către camerele de vedere din locul în care maşina era parcată. Florina Ruta, propietara maşinii, s-a trezit cu autoturismul făcut praf, aşa că a mers direct la poliţie, unde s-a plâns de întreaga situaţie.

Maşina era folosită în regim de taxi, iar în imaginile surprinse de camerele de vedere se vede clar cum tănărul se apropie de maşină, deschide portbagajul şi în cele din urmă, îi dă foc. Femeia este în stare de şoc şi nu poate să înţeleagă motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest.

"Au ars înăuntru banchetele, ceasul de taxi, staţia de emisie recepție, bordul e topit, banchetele sunt praf. Când am ajuns la maşină, focul era deja stins. În zona portbagajului a pus focul. L-am văzut pe camera, nu îl cunosc nici eu, nici şoferul meu.", susţine proprietara.

Cel care a sunat la 112 a fost un martor, care a văzut cum maşina femeii ia foc. "În jur de ora 3-3,30 am venit cu taxiul şi m-a oprit un domn aici ca un domn îi dă foc aici, deşi eu văzusem ca cineva a ridicat portbagajul, a aruncat flama cu foc la colega mea. Am sunat imediat la 112.", a declarat Aurel Gancea. 

IPJ Alba a transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost prins de către oamenii legii şi reţinut pentru următoarele 24 de ore. 

"Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi profitat de faptul că portbagajul unui autoturism taxi a fost lăsat neasigurat şi a provocat în interiorul acestuia un incendiu.", a transmis Comisar şeful, Luminiţa Prodan


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro