Gestul emoționant făcut de prietenii lui Vasile Burtea, tânărul găsit mort într-un lac din Buzău. Ce au decis aceștia, după tragedie

Gestul emoționant făcut de prietenii lui Vasile Burtea, tânărul găsit mort într-un lac din Buzău. Ce au decis aceștia, după tragedie © Facebook

Moartea lui Vasile Burtea, tânărul de numai 18 ani din Buzău a lăsat un gol imens în inimile tuturor prietenilor săi. Imediat după ce au aflat de tragedie, aceștia au postat pe contul de Facebook al băiatului numeroase mesaje dureroase de adio, dar au și luat o decizie importantă. 

Prietenii lui Vasile Burtea sunt în stare de șoc de când au aflat de moartea băiatului. Aceștia îl știau a fi un băiat cuminte și liniștit, care nu dăduse niciodată semne de siucid. Cu toate acestea, nimeni nu știa ce suferințe ascundea Vasile în sufletul său. 

Imediat după moartea băiatului de numai 18 ani, prietenii lui s-au gândit să facă un gest cu adevărat emoționant. Pe pagina de Facebook a lui Vasile Burtea, unul dintre bunii prieteni ai tânărului din Buzău a postat un mesaj în care le-a zis tuturor celor care l-au cunoscut pe Vasile că se pot organiza pentru a merge la lacul Marghiloman, pentru a aprinde o lumânare pentru prietenul lor care s-a stins din viață mult prea devreme. 

Tânărul a avut parte de o moarte suspectă

Vasile Burtea a fost găsit de salvatori în lacul Marghiloman din parcul cu același nume, din Buzău. Deși inițial s-a spus că tânărul avea mai multe urme de lovituri pe corp, prietenii lui s-au gândit la o singură variantă legată de moartea acestuia: sinuciderea. 

În ultima perioadă, Vasile Burtea trecuse prin mai multe încercări care i-ar fi pus psihicul la pământ. Cu toate acestea, nimeni nu a știut ce suferințe ascunde băiatul, în sufletul său. Se pare că lucrurile pe care le-a trăit l-ar fi adus în pragul sinuciderii, iar acum toată lumea așteaptă rezultatul autopsiei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro