Ipoteză șocantă în cazul tânărului găsit mort, într-un lac din Buzău. Prietenii cred că s-a sinucis: „Doar Dumnezeu știe ce te necăjea”

Ipoteză șocantă în cazul tânărului găsit mort, într-un lac din Buzău. Prietenii cred că s-a sinucis: „Doar Dumnezeu știe ce te necăjea” © Facebook

Ies la iveală detalii șocante despre tânărul de numai 18 ani găsit mort în lacul din parcul Marghiloman, din Buzău. Vasile Burtea avea o poveste de viață extrem de tristă, fapt pentru care prietenii tânărului se gândesc la faptul că acesta s-a sinucis. 

Deși în primă fază s-a vorbit de faptul că Vasile Burtea avea mai multe lovituri pe corp în momentul în care a fost găsit, lucrurile stau altfel. 

Apropiații tânărului susțin că acesta era extrem de trist în ultima perioadă, iar prietenii lui nu mai știau nimic de el din 20 noiembrie. Atunci, Vasile Burtea urma să se întâlnească cu foștii colegi, dar băiatul nu a mai venit la reuniune. Preț de mai multe zile, acesta a fost căutat, dar în zadar. Nimeni nu s-a gândit, însă, că Vasile urma să recurgă la un gest atât de extrem. 

Pe pagina de Facebook a tânărului, prietenii săi au postat numeroase mesaje dureroase, în amintirea acestuia. Mulți dintre ei sunt de părere că viața tristă pe care o avea, dar și numeroasele griji prin care a trecut l-au împins către sinucidere. 

„Nu am cuvinte pentru ce ți-ai putut face 😪
Acum 2 luni eram afara și ne jucăm tenis si acum aflu că ai decis să-ți iei viața 😥
Doar Dumnezeu știe ce te necăjea 😪😥Aveai toată viața înainte dar ai ales să pui capăt, ai ales ceva ce eu/noi nu ne gândeam niciodată că ai să faci / Vei rămâne veșnic în sufletele noastre, Dumnezeu să te odihnească suflet frumos !☹😔
Nu te voi uita niciodată 😔😔💟”
sunt câteva dintre mesajele cutremurătoare pe care prietenii lui Vasile Burtea le-au lăsat, pe pagina acestuia de Facebook. 

În momentul în care a fost găsit, trupul lui Vasile Burtea se afla într-o stare avansată de descompunere, iar salvatorii ajunși la fața locului au declarat pentru presa locală că băiatul a stat cel puțin 2 zile în lacul din parcul Marghiloman. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă, acolo unde urmează să se efectueze autopsia și să se afle, cu exactitate, cauza morții.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro