Mesajul cutremurător postat de Vasile, tânărul găsit mort într-un lac din Buzău: „Am fost ce nu voi mai fi niciodată”

Mesajul cutremurător postat de Vasile, tânărul găsit mort într-un lac din Buzău: „Am fost ce nu voi mai fi niciodată” © Facebook

Vasile Burtea, tânărul găsit mort în lacul dintr-un parc din Buzău a avut o viață tare complicată. Adolescentul de numai 18 ani a fost respins, pe rând, de familiei și prieteni și în ultima perioadă se simțea tare trist și singur. 

Cu toate că prietenii lui Vasile Burtea spuneau despre acesta că era o fire extrem de prietenoasă și sociabilă, tânărul de numai 18 ani era foarte singuratic și tot mai depresiv în ultima perioadă. pe contul lui de Facebook, Vasile Burtea posta tot felul de mesaje cu subînțeles, însă nimeni nu a fost în stare să-i vadă durerea sau măcar să vorbească cu el, despre lucrurile ce îl apăsau tot mai mult în ultimul timp.

Cu puțin timp înainte de a muri, Vasile Burtea a postat pe contul lui de Facebook o fotografie cu el, îmbrăcat într-un pulover cu motive de Crăciun și chiar părea fericit lângă bradul împodobit de lângă el. Cu toate acestea, tânărul a ales o descriere cutremurătoare.

„Am fost ce nu voi mai fi niciodată! Acum sunt așa cum nimeni nu se așteapta!🤭❄️” este mesajul pe care l-a scris Vasile Burtea, cu puțin timp înainte de a muri. 

De asemenea, Vasile Burcea a mai postat un mesaj care acum i-a făcut pe prietenii lui să lăcrimeze. „Ce suflet obosit ai, copile!” a mai scris Vasile Burtea, la o altă fotografie postată pe rețeaua de socializare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro