Gigi Becali se implică în continuare în lupta cu COVID-19. A achiziționat 2000 de teste

+3 click pentru
galerie

Gigi Becali se implică în continuare în lupta cu COVID-19. A achiziționat 2000 de teste © arhiva

La începutul pandemiei de coronavirus, Gigi Becali a venit în sprijinul spitalului ”Matei Balș” și a donat 100.000 de euro în scopul comabaterii acestui virus, dar continua să ajute în continuare pentru că răspândirea să oprească cât mai repede.

Gigi Becali a fost prima persoanlitate de la noi care s-a implicat activ în combaterea pandemiei de coronavirus. Latifundiarul din Pipera a donat 100.000 de euro pentru Spitalul Matei Balș din București, astfel încât să fie achizionate aparate speciale, măști și echipamente de protecție pentru ca bolnavii de COVID-19 să fie vindecați cât mai rapid și să se evite răspândirea virusului.

Acesta nu s-a oprit din sprijin, nici acum, când a declarat că la clinica pe o deține va realiza teste de coronavirus pentru pacienți, astfel el achiziționând 2000 de exemplare.

„La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat şi 2000 de teste, pentru început”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Finanțatorul FCSB a mai declarat că a redus din salariile jucătorilor săi, astfel încât să econimisească cât mai mult în această perioadă. Acest lucru nu se întâmplă în niciun caz pentru faptul că nu avea destul bani să-i remunereze. 

„Eu nu clacam nici dacă rămâneam cu contractele normale. Eu nu clacam. Eu aveam bani să le dau. Eu în 6 luni de zile, în loc să dau 3,5 milioane, dau 1,5 milioane. Economisesc două milioane de euro”, a mai spus finanţatorul FCSB-ului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro