Gripa face noi victime. O femeie din Constanța a murit, iar acum bilanțul ajunge la 58 de decese

Gripa face noi victime. O femeie din Constanța a murit, iar acum bilanțul ajunge la 58 de decese © arhiva

Epidemia de gripă face noi victime în țară noastră. O femeie din Constanta a decedat astăzi, iar numărul morților ajunge la 58. 

Epidemia de gripă a mai luat o viață. Este vorba despre o femeie de 65 de ani din județul Constanța care a murit astăzi, transmite Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile. 

Femeia a fost confirmată în urmă cu mai multe zile cu virusul gripal de tip A. Aceasta avea condiții medicale preexistente și antecedente necunoscute.

Bilanțul celor infectați de coronavirus a ajuns la 29

Încă 4 cazuri de coronavirus au mai fost confirmate în această zi, iar acum bilanțul ajunge la 29

După ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 25, iată că în această seară se mai adaugă pe lista persoanelor depistate pozitiv, alte 4 cazuri. Cele trei persoane se aflau în carantină și veneau din zone cu multe cazuri de coronavirus, potrivit Digi24.

-Este vorba despre un bărbat de 57 ani care s- a întors în cursul zilei de ieri din Italia și se afla in carantina in Arad.
-De asemenea, o femeie de 26 ani din Hunedoara și un tânăr de 37 de ani care este internat în Spitalul de boli infecțioase din Reșița, este contact al unei persoane depistate pozitiv, potrivit M.A.I 

Pacientul cu numărul 29 este o femeie de 47 de ani ce  a fost în contact cu bărbatul internat la spitalul Gerota.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro