I-a făcut dreptate fiicei lui! L-a băgat în spital pe cel care a abuzat de tânără

I-a făcut dreptate fiicei lui! L-a băgat în spital pe cel care a abuzat de tânără © Pixabay

De necrezut ce s-a întâmplat în Italia, după ce un român în vârstă de 37 de ani l-a bătut pe cel care a abuzat de fiica lui.

Povestea a început acum câteva zile, în momentul în care fiica de 18 ani a românului a fost violată de un bucătar chinez, în restaurantul unde cei doi lucrau pe aceeşi tură.

Ca să nu se degenereze situaţia, fata a ţinut totul pentru ea şi a preferat să nu spună nimic nimănui. Cu toate că a decis să tacă, familia şi rudele au surprins-o în casă plângând. În cele din urmă a fost nevoită să le spună întreaga poveste.

Tatăl fetei şi fratele în vârstă de 16 ani au mers imediat către restaurant şi l-au căutat pe bucătarul chinez. Lucrurile au luat amploare în momentul în care românul a început să-l lovească pe cel care i-a violat fiica, în scandal implicându-se mai mulţi angajaţi şi clienţi ai localului.

În urma incidentului, chinezul şi unul dintre clienţii magazinului au ajuns cu răni grave la spital la nivelul feţeiavând nevoie de îngrijiri medicale. Românul în vârstă de 37 de ani a fost reţinut de către oamenii legii pentru vătămări corporale. În privinţa fiului de 16 ani, cercetările continuă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro