Un ieșean a fost la un pas să omoare jumătate de sat! A turnat otravă într-o fântână, plănuind să își ucidă soția

Un ieșean a fost la un pas să omoare jumătate de sat! A turnat otravă într-o fântână, plănuind să își ucidă soția © BZI.ro

Un ieșean din comuna Costuleni a fost la un pas să își omoare aproape toți vecinii, din cauza unui plan diabolic pe care l-a pus la cale împotriva iubitei sale. 

A turnat insecticid în fântână și a așteptat ca femeia să bea apă de acolo, în ideea de a o ucide. Bărbatul s-a enervat teribil din cauza problemelor în dragoste. Soția lui i-a deschis o acțiune de divorț, iar bărbatul nu a acceptat ca ea să îl părăsească și cum nu a găsit nici o cale de înțelegere și de împăcare cu femeia, a vrut să o omoare, punând la cale un plan pe cât de malefic, pe atât de stupid. A turnat insecticid într-o fântână, sperând că soția lui va bea de acolo și va muri. Nu s-a gândit că de acolo beau jumătate dintre vecinii lui.

Vecinii sunt terifiați

Așa s-a întâmplat că una dintre vecine a mers să ia apă din fântâna respectivă și a observat că apa este albastră și are un miros ciudat. A alertat imediat poliția, spunându-le oamenilor legii că bănuiește că cineva ar fi aruncat o substanță chimică.

"Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi turnat o substanță necunoscută într-o fântănă. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de infectarea apei, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale", au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru infectarea apei și, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va fi cercetat pentru tentativă de crimă. Vecinii s-au speriat foarte tare de acest incident și speră că nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva la ei în comună.


facebook whatsapp twitter pinterest