Imagine emoţionantă cu Vulpiţa şi soacra. Cele două s-au împăcat, după ce soţia lui Viorel s-a pus în genunchi

+3 click pentru
galerie

Imagine emoţionantă cu Vulpiţa şi soacra. Cele două s-au împăcat, după ce soţia lui Viorel s-a pus în genunchi © Captură

Împăcare istorică, miercuri seara, în platoul Acces Direct. După aproape două luni, timp în care s-au certat la cuţite, acum Veronica şi soacra sa, mama lui Viorel, au decis să se împace.

A fost o seară plină de emoţii, după ce Viorel a aflat, în sfârşit, rezultatul testului de paternitate. Din fericire pentru el, testul a arătat că fetiţa pe care Veronica o are este a lui Viorel şi nu a lui Marian, astfel că cei doi au fost în culmea fericirii. Şi nu doar ei, ci şi bunica fetiţei.

În aceste aproape două luni, de când Vulpiţa şi Viorel s-au mutat la Bucureşti, fetiţa lor a rămas în grija bunicii paterne, care o iubeşte ca pe ochii din cap. Vestea că micuţa este nepoata ei de sânge i-a adus liniştea mult dorită soacrei, care aseară a decis să pună punct conflictului cu nora.

Vulpiţa, la rândul ei, a ţinut să-i ceară scuze soacrei pentru tot ce s-a întâmplat şi i-a promis acesteia că nu va mai călca strâmb.

''Îi mulţumesc frumos că mi-a crescut fata şi că m-a ajutat. Mamă, îmi pare rău că am greşit faţă de matale, ai văzut că este nepoata matale'', a spus Veronica.

''Eu te iert şi să nu mai faci. Te faci fată cuminte şi harnică'', a fost reacţia soacrei, la Acces Direct.

În plus, imaginea cu cele două a ajuns virală, mai ales că oamenii care au fost cu sufletul la gură urmărind acest caz îşi doreau nespus să le vadă într-o zi pe Vulpiţa şi pe soacră îmbrăţişate şi fericite.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro