Așa arată cabinetul zidarului cu 8 clase din Ilfov, care s-a dat drept medic stomatolog

+4 click pentru
galerie

Așa arată cabinetul zidarului cu 8 clase din Ilfov, care s-a dat drept medic stomatolog © observator.tv

După ce s-a mediatizat cazul medicului fals Matteo Politi, un altul scandalos a ieșit la lumină! De această dată este vorba despre un zidar cu 8 clase din Gruiu, județul Ilfov, care a practicat meseria de dentist, pe care a învățat-o de la soția sa. 

Au apărut și primele imagini cu cabinetul stomatologic deschis în Gruiu de către falsul medic stomatolog de 50 de ani. Acesta este un zidar cu 8 clase care ar fi învățat meseria de medic stomatolog de la soția sa, care este medic adevărat. Deși localnicii îl știau drept „dentistul comunei”, niciodată nu s-au gândit să ia atitudine cu privire la această situație, dar cazul medicului fals Matteo Politi i-a cam pus pe gânduri, așa că au fost alertate autoritățile. 

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează o percheziție domiciliară, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept. Facem precizarea că, această activitate se desfășoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a polițiștilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest