Scadalos! După cazul doctorului-impostor Matteo Politi, un zidar cu 8 clase din Ilfov s-a dat drept medic stomatolog

Scadalos! După cazul doctorului-impostor Matteo Politi, un zidar cu 8 clase din Ilfov s-a dat drept medic stomatolog © pixabay.ro

După cazul falsului medic italian care a revoltat întreaga Românie, un nou scandal apare la orizont! Un zidar cu 8 clase din Ilfov, în vârstă de 50 de ani, s-a dat drept denist şi chiar şi-a deschis un cabinet stomatologic în comuna Gruiu.

Un bărbat din localitatea Gruiu de 50 de ani s-a dat drept medic dentist și chiar și-a deschis un cabinet „specializat”. Acesta este un zidar cu 8 clase, potrivit informațiilor oferite de observator.tv, iar situația lui a ieșit la lumină de-abia după ce cazul medicului impostor Matteo Politi a fost intens mediatizat. 

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează o percheziție domiciliară, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Facem precizarea că, această activitate se desfășoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a polițiștilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Oamenii din comuna în care profesează zidarul ca și dentist susțin că soția acestuia este stomatolog și l-ar fi învățat și pe el „meserie”. Sursa citată mai menționează că bărbatul susţine acum că urmează cursuri de asistent medical.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro