Imagini şocante cu liderul Clanului Sportivilor după ce i-au fost tăiate degetele cu sabia! E internat acum la spital!

+20 click pentru
galerie

Imagini şocante cu liderul Claunului Sportivilor după ce i-au fost tăiate degetele cu sabia! E internat acum la spital! © gsp

După întâmplarea terifiantă care a avut loc în urma altercaţiei dintre Bebino şi Napoleon Gheorghe, au apărut imagini şocante cu rănile pe care şeful clanului sportivilor le-a căpătat.

Noi detalii în cazul masacrului din cartierul Tei Toboc! Joi, 9 ianuarie, Bebino a picat pradă Clanului Ţiganilor. Bărbatul a fost atacat în plină stradă, fix cu două zile înaintea de aniversarea celor 27 de ani.

Motivul care a stat la baza măcelului a fost reprezentat de taxa de protecţie pe care Bebino i-a cerut-o lui Napoleon Gheorghe, nepotul acestuia aşteptându-l pe şeful clanului sportivilor cu săbii şi topoare.

Poliţia Capitalei a oferit primul comunicat cu privire la altercaţia dintre clanuri: "La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare aunei altercaţii”.

Imagini şocante cu rănile lui Bebino

În urma masacrului dintre cele două clanuri, Bebino a ajuns în stare gravă la spital, cu toracele tăiat de sabie, degetele amputate şi tendoanele de la mâini secţionate. În prezent, bărbatul se află internat la Spitalul Sf.Pantelimon, fiind sub supravegherea medicilor. Totodată, Bebino este păzit, evitându-se în acest fel un nou scandal între clanurile aflate în război. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro