În ce condiții trăiește și ce tratament primește în spital românul infectat de coronavirus. ”N-am mâncat de ieri”

În ce condiții trăiește și ce tratament primește în spital românul infectat de coronavirus. ”N-am mâncat de ieri” © arhiva

Tânărul infectat de coronavirus se află în aceste momente la spitalul Matei Balș din București acolo unde este sub strica supraveghere a medicilor. În exclusivitate pentru Antena 3, Sergiu a mărturisit ce tratament primește în spital și care sunt condițiile din mediul în care se află acum. 

Ieri seară s-a anunțat în mod oficial că există primul caz de coronavirus de la noi din țară. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din Gorj care a fost infectat în mod indirect după venirea unui italian contaminat și el cu virusul ucigaș. Gorjeanul a fost depistat pozitiv de coronavirus, iar în aceste momente se află în București sub strica supraveghere a medicilor. 

Tânărul a povestit că se simte foarte bine și se află, bineînțeles, izolat în spital, dar supravegheat non-stop de către medici. 

”Acum n-am nimic, doar sperietura aia a fost de dimineată. Nu am nimic, mă simt foarte bine, nu am febră, nu mă doare capul”.

Bărbatul stă singur în camera de spital și este tratat cu mare atenție de către medici. Aceasta a mărturisit că de ieri de la ora patru nu a mai reușit să mânânce nimci, deoare ce a fost destul de panicat de situația prin care trece, însă totul a trecut rapid, iar acum se află în spital și este atent la ce i se întâmplă/  

”Stau singur aici. Medicii intra în costum și momentan au intrat și mi-au luat sânge. Mi-au adus mâncare. Mi-au dat decât o pastilă, nu știu ce a fost. N-am mâncat de ieri de la 4, nu m-am simțit așa bine”, a spus tânărul în exclusivitate pentru Antena 3. 

Bărbatul are parte de toate condițiile pentru a nu simți lipsă de nimic. ”Camera e izolata, am TV, baie, n-am nicio treabă, n am voie sa ies din cameră de aici”, a mai adăugat el.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro